KAKO PREPOZNATI DIJABETES
Interaktivna radionica s oboljelima od dijabetesa s imunologom na temu "Snaga imuniteta i imunosne reakcije kod autoimunih bolesti"

27.10. | srijeda | 18:00 - 19:00

U ove hladne dane, sigurno se pitate kako možete poboljšati funkciju svojeg imunosnog sustava i ojačati njegovu otpornost. Osobe snažnog imuniteta su dobrog zdravlja, a imunitet treba održavati zdravim životnim i prehrambenim navikama.  Kada, u kojim slučajevima i zašto dolazi do imunosnih reakcija, što ih uzrokuje i koje su posljedice po život i zdravlje takvih reakcija, osobito kod osoba s autoimunim bolestima, pojasnit će listopadska radionica.

Gost radionice je imunolog dr. Marin Petrić.

Sudjelovanje na radionici je besplatno. 

Prijava

  Jeste li stanovnik gradskog kotara Varoš?

  Svojom prijavom ujedno dajete suglasnost, sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka (EU) 2016/679, umjetničkoj organizaciji IKS FESTIVAL Split, Ruđera Boškovića 13, kao voditelju obrade:

  1. da Vas ili dijete fotografira tijekom održavanja aktivnosti u sklopu EU projekta „PROJEKT SOLAR – SUNČANI VAROŠ SRETNIH STANOVNIKA revitalizacija prostora i uspostava društveno kulturnog centra u kontaktnoj zoni povijesne jezgre grada Splita“  (UP.04.2.1.07.0150)
  2. da fotografiju objavi na svojoj internetskoj stranici i na društvenim mrežama (npr. Instagram, Facebook)
  3. da fotografiju pohrani u svojim bazama podataka u svrhu promidžbe aktivnosti umjetničke organizacije IKS FESTIVALA i CENTRA SOLAR

  Ukoliko niste suglasni sa točkama 2 i 3 molimo da nam napomenete prilikom prijave.