COPYWRITING I COMMUNITY MANAGEMENT
Edukativna radionica za odrasle

14.2. | ponedjeljak | 17:00 - 20:00
16.2. | srijeda | 17:00 - 20:00

Što znači copywriting, kome je namijenjen, koja mu je svrha, te kako ga oblikovati i prilagoditi s obzirom na to o kojem se mediju radi. Što sve uključuje community management? Treba li u njega ulagati jednom ili kontinuirano? Kako kvalitetno koristiti community management za promoviranje vlastitog brenda, kako oblikovati oglase u skladu s digitalnim kampanjama, te najvažnije, kako izgraditi brend koristeći društvene mreže. Na ova i brojna druga pitanja odgovore će vam dati copyeriter Ana Mladina Puljak.

Prijava

  Jeste li stanovnik gradskog kotara Varoš?

  Svojom prijavom ujedno dajete suglasnost, sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka (EU) 2016/679, umjetničkoj organizaciji IKS FESTIVAL Split, Ruđera Boškovića 13, kao voditelju obrade:

  1. da Vas ili dijete fotografira tijekom održavanja aktivnosti u sklopu EU projekta „PROJEKT SOLAR – SUNČANI VAROŠ SRETNIH STANOVNIKA revitalizacija prostora i uspostava društveno kulturnog centra u kontaktnoj zoni povijesne jezgre grada Splita“  (UP.04.2.1.07.0150)
  2. da fotografiju objavi na svojoj internetskoj stranici i na društvenim mrežama (npr. Instagram, Facebook)
  3. da fotografiju pohrani u svojim bazama podataka u svrhu promidžbe aktivnosti umjetničke organizacije IKS FESTIVALA i CENTRA SOLAR

  Ukoliko niste suglasni sa točkama 2 i 3 molimo da nam napomenete prilikom prijave.