KAKO PREPOZNATI DIJABETES
Edukativno predavanje na temu "Hipoglikemija"

29.11. | ponedjeljak | 18:00 - 19:00

Hipoglikemija je stanje koje karakterizira nenormalno niska razina šećera u krvi (glukoze), glavnog izvora energije potrebnog tijelu. Glukoza je neophodna za rad mišića i za sve procese u organizmu, kao i rad mozga. Hipoglikemija se najčešće povezuje sa osobama koje boluju od dijabetesa i uzimaju inzulin, kao nuspojava liječenja inzulinom, međutim postoji niz uvjeta koji mogu, i kod osoba koje ne boluju od dijabetesa, uzrokovati nisku razinu šećera u krvi. 

Gost predavanja je Goranka Radićviša medicinska sestra i edukatorica u Zavodu za dijabetes.

Sudjelovanje na predavanju je besplatno. 

Prijava

  Jeste li stanovnik gradskog kotara Varoš?

  Svojom prijavom ujedno dajete suglasnost, sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka (EU) 2016/679, umjetničkoj organizaciji IKS FESTIVAL Split, Ruđera Boškovića 13, kao voditelju obrade:

  1. da Vas ili dijete fotografira tijekom održavanja aktivnosti u sklopu EU projekta „PROJEKT SOLAR – SUNČANI VAROŠ SRETNIH STANOVNIKA revitalizacija prostora i uspostava društveno kulturnog centra u kontaktnoj zoni povijesne jezgre grada Splita“  (UP.04.2.1.07.0150)
  2. da fotografiju objavi na svojoj internetskoj stranici i na društvenim mrežama (npr. Instagram, Facebook)
  3. da fotografiju pohrani u svojim bazama podataka u svrhu promidžbe aktivnosti umjetničke organizacije IKS FESTIVALA i CENTRA SOLAR

  Ukoliko niste suglasni sa točkama 2 i 3 molimo da nam napomenete prilikom prijave.