KAKO PREPOZNATI DIJABETES
Interaktivna radionica s oboljelima od dijabetesa s imunologom na temu "Zašto su alergije u porastu kod svih dobnih skupina"

30.11. | utorak | 18:00 - 19:00

S obzirom na broj ljudi koji pati od tegoba uzrokovanih alergijama, danas se s razlogom nazivaju bolešću modernog doba. Alergija je prekomjerna reakcija organizma na specifičnu tvar poznatu pod nazivom alergen. Procjenjuje se kako od nekog oblika alergijske bolesti boluje 15-25% svjetskog stanovništva.

Gost radionice je imunolog dr. Marin Petrić.

Sudjelovanje na radionici je besplatno. 

Prijava

  Jeste li stanovnik gradskog kotara Varoš?

  Svojom prijavom ujedno dajete suglasnost, sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka (EU) 2016/679, umjetničkoj organizaciji IKS FESTIVAL Split, Ruđera Boškovića 13, kao voditelju obrade:

  1. da Vas ili dijete fotografira tijekom održavanja aktivnosti u sklopu EU projekta „PROJEKT SOLAR – SUNČANI VAROŠ SRETNIH STANOVNIKA revitalizacija prostora i uspostava društveno kulturnog centra u kontaktnoj zoni povijesne jezgre grada Splita“  (UP.04.2.1.07.0150)
  2. da fotografiju objavi na svojoj internetskoj stranici i na društvenim mrežama (npr. Instagram, Facebook)
  3. da fotografiju pohrani u svojim bazama podataka u svrhu promidžbe aktivnosti umjetničke organizacije IKS FESTIVALA i CENTRA SOLAR

  Ukoliko niste suglasni sa točkama 2 i 3 molimo da nam napomenete prilikom prijave.